Aparatul Lingual Incognito

Post Pic

Incognito este un aparat orthodontic fix, colat pe fetele linguale ale dintilor , confectionat în urma analizei şi SCANĂRII COMPUTERIZATE a mulajului danturii, într-un laboratoar specializae din Germania, cu o tehnica de ultima generatie, din aliaj de aur (anti-alergic).

 

aparat dentar lingual Incognito

Aparat Incognito pe typodont

Este un aparat high-tech care poate corecta o malocluzie dentara la fel de bine ca un aparat vestibular clasic. Datorita colarii bracketilor pe fetele linguale ale dintilor, este complet invizibil pentru cei care va privesc. Nu prezinta nici un impediment estetic, majoritatea adultilor preferand acest tip de tratament ortodontic datorita impactului social pe care ar putea sa-l aiba aparatelor vestibulare clasice

 

aparat dentar incognito

Aparat Incognito colat pe arcada superioara

 

Bracket-urile confectionate individual sunt  extraplate si confortabile, au un design remarcabil si foarte precis, rezultand o acomodare rapida. Acest tip de aparat poate fi indicat adolescentilor si adultilor la orice varsta.

Un zambet atragator este o parte importanta a impresiei pe care o faceti celor din jur, iar Incognito va poate ajuta sa aveti acel zambet.

 

Igiena orala la purtatorii de aparate dentare ortodontice

 

TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro