Social Six

Post Pic

Tratamentul Social Six prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite. Multi oameni sunt nemultumiti de zambetul lor cauzat de pozitia incorecta a unor dinti si nu au nevoie de un tratament ortodontic complex si de durata. Concentrarea doar asupra dintilor frontali poate aduce imbunatatiri considerabile zambetului intr-un timp foarte scurt.  Astfel, acest sistem este mai ieftin si mai rapid decat aparatele ortodontice care sunt aplicate asupra intregii arcade si este practic invizibil.

Care sunt Avantajele ?

Bracket-urile sistemului Social Six sunt aplicate, pe fata interioara a celor 6 dinti din fata, care sunt vizibili in momentul in care vorbim si zambim.  Astfel, acest sistem este mai ieftin si mai rapid decat aparatele ortodontice care sunt aplicate asupra intregii arcade si este practic invizibil.

 

aparat dentar social six

Aparat Dentar Social Six


Prin aceasta metoda pot fi corectate inghesuiri sau spatieri moderate ale dintilor intr-o perioada scurta de timp – in jur de 16 saptamani. Aparatul pe care il port este invisibil si pentru interlocutori si pentru mine.
Astfel, acest sistem este mai ieftin si mai rapid decat aparatele ortodontice care sunt aplicate asupra intregii arcade si este practic invizibil.

 

Igiena orala la purtatorii de aparate dentare ortodontice

 

TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro