Avantajele Ortodontiei Linguale

 

Bracketii linguali, spre deosebire de cei conventionali ofera un nivel unic de discretie si se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de varsta sau de viata sociala si profesionala, ce poate fi una foarte intensa (acesta fiind factorul hotarator numarul 1 in decizia de tratament).

Aparatele linguale sunt compuse din bracketi mici şi arcuri, care sunt conectate la partea din spate a dintilor de lângă limba şi, prin urmare, sunt ”invizibile”.  Un mare avantaj este faptul ca suprafata linguala pe care se aplica bracketii este mai rezistenta la cariile dentare decat cea vestibulara, datorita salivei, care curata in permanenta aceasta suprafata. De asemenea pacientul poate observa foarte usor schimbarile pozitive ce se petrec la nivelul arcadei (in timpul tratamentului cu aparate dentare aplicate pe exteriorul dintilor,progresele inregistrate sunt mascate de catre bracketii si arcurile de sarma).

Tehnica linguala este o optiune excelenta in cazul adultilor si adolescentilor, specificitatea aparatului lingual, eliminand multe dificultati clinice din cadrul tehnicilor conventionale, asigurand pacientului o experienta pozitiva in urma efectuarii tratamentului ortodontic.


TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro