Beneficiile Ortodontiei la Adulti

 

Multe persoane afirma ca un zambet frumos este unul din primele lucruri pe care le observa la alţii. Din pacate, multi dintre noi nu avem un zambet atragator, cu dintii aliniati. In cazul in care aspectul zambetului si al  dintilor duce la nesiguranta si face mai mai dificila interactiunea cu alte persoane atat in viata de zi cu zi, la birou sau in medii sociale, atunci tratamentul ortodontic poate fi soluţia perfecta. Daca nu sunteţi mulţumiti cu zambetul dumneavoastra, atunci puteti fi beneficia foarte mult de pe urma unui tratament ortodontic.

Ortodontia poate face o diferenta reala pentru sanatatea unui adult - o muscatura incorecta poate provoca dureri musculare şi dureri de cap, şi poate ingreuna considerabil igienizarea dintilor cu toate consecintele neplacute care decurg din lipsa unei igiene corespunzatoare.

Astazi aparatele ortodontice linguale ofera posibilitatea de a obtine un zambet atragator fara ca persoanele din jur sa observe aparatul dentar.


TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro