Prima vizita

 

Prima sedinta are ca scop informarea pacientului. Priveste acest lucru ca pe o oportunitate pentru tine de a afla tot ce te intereseaza despre medicul ortodont si tratamentele ortodontice.

In cursul primei consultatii se face un examen al dinţilor şi al relaţiilor dintre arcadele dentare, se stabileşte necesitatea unui tratament orthodontic; pacientul este informat în legătură cu posibilităţile de tratament.

Vor fi realizate o serie de fotografii de diagnostic, atat extraorale (pentru a evalua dezvoltarea partilor componente ale aparatului dento-maxilar, cat si a zambetului si aspectelor ce tin de fizionomie) cat si intraorale (ale arcadelor dentare). De asemenea sunt amprentate cele doua arcade pentru realizarea modelelor (mulajelor) de studiu.

Veti primi o trimitere pentru realizarea unor radiografii necesare pentru stabilirea diagnosticului corect si a planului de tratament. Cel mai frecvent sunt suficiente doua radiografii (Ortopantomograma si Teleradiografie de profil).

Impreuna cu dumneavoastra vom stabili optiunile si alternativele de tratament.

 


TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro