Intrebari Frecvente

 

Poate purta oricine aparat lingual?

Nu exista limita de varsta pentru tratament ortodontic cu braketuri linguale. Singura conditie necesara pentru tratamentul ortodontic este prezenta unor dinti integri , fara carii si imbolnaviri ale gingiei si osului.

Cat dureaza tratamentul cu aparat dentar invizibil?

Durata tratamentului variaza de la pacient la pacient. Deoarece bracketurile sunt invizibile, nu necesita amanarea evenimentelor sociale importante până dupa terminarea tratamentului. Viaţa poate continua ca de obicei. Fiecare tratament se bazează pe un plan de tratament complex şi individual, personalizat şi poate dura oriunde între 6 şi 24 luni, in functie anomalia dentara care este tratata si de prioritatile pacientului.

Care este perioada de acomodare cu acest aparat dentar invizibil?

Dupa fixarea aparatului lingual, perioada de acomodare a pacientului dureaza maxim 7-10 zile, adaptarea rapida fiind facilitata de designul plat, individualizat, de mare precizie, perfect adaptat la suprafata dintilor pacientului.

Imi va afecta aparatul lingual vorbirea ?

La majoritatea oamenilor se observa usoare modificari în vorbire. Acest lucru se îmbunătăţeşte, în general, după o perioadă iniţială de adaptare de cateva zile. Dimensiunea foarte mica si profilul foarte plat al bracketilor folositi in cabinetul nostru minimizeaza aceasta problema.

Vor ramane dintii in aceeasi pozitie la sfarsitul tratamentului ?

Noi vrem ca zambetul tau sa dureze pentru totdeauna. De aceea la finalul tratamentului este necesara o perioada de contentie, de stabilizare a dintilor in noua pozitie. Durata contentiei variaza in functie de varsta, tipul anomaliei si tratamentul urmat.

TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro