Mini-Impantul Ortodontic

 

Mini-implanturile ortodontice ofera o altenativa simpla, viabila, eficienta si estetica in tratamentul ortodontic prin eliminarea unor forte nocive si minimalizarea elementelor componente ale unui aparat ortodontic.

Mini-implanturile si-au castigat popularitatea deoarece faciliteaza un ancoraj maxim cu minim de cooperare din partea pacientului. Din motive estetice si sociale, pacientii adulti resping adesea folosirea fortelor extraorale specifice (headgear, masca faciala)

pacient adult cu head gear

Head Gear

Mini-implanturile ortodontice ofera avantajul biomecanic al unui ancoraj osos si, prin acesta, previn miscarile dentare nedorite, obtinand  un tratament ortodontic mai eficient si cu mai putine elemente auxiliare incorporate in aparat. Mini-implanturile pot fi asociate tuturor tipurilor de sisteme de aparate ortodontice

In comparatie cu implanturile folosite in inlocuirea protetica a dintilor absenti, mini-implanturile ortdontice au mai putine limitari anatomice, iar procedurile de inserare si indepartare sunt mult mai simple. Spre deosebire de implanturile dentare utilizate in scop protetic, care au nevoie de o perioada de osteointegrare, in medie, de 4-5 luni, mini-implanturile ortodontice sunt folosite ca mijloace temporare de ancoraj si pot fi folosite chiar imediat dupa inserare.

mini implant dentos absoanchor

Mini-implant Absoanchor de la Dentos


Mini-implanturile sunt realizate din aliaje de titan (90%) sau otel chirurgical.

Procedura de inserare este una foarte simpla si consta in anestezie locala prin infiltratie, urmata de inserarea mini-implantului. Intreaga procedura dureaza intre 5 si 10 minute dupa instalarea anesteziei. Singura parte vizibila a mini-implantului este capul acestuia ce serveste ca punct de ancoraj in transmiterea fortelor ortodontice.


TEL: 0737 539 740

Aparat Dentar Lingual STb

ad1

Avantajele Ortodontiei Linguale

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o dantura perfecta: cu ajutorul noilor aparate dentare "invizibile" si insesizabile, corectarea danturii nu mai reprezinta o problema "sociala"!

Beneficiile Tratamentului Ortodontic la Adulti

  • In timp ce multe persoane tind să creada ca aparatele sunt doar pentru copii mici si adolescenti, adultii pot beneficia de asemenea de un tratament ortodontic, uneori mai mult decat copiii.

Contact

Adresa: Strada Theodor Sperantia Nr. 90, sector 3, Bucuresti
TEL: 0737 539 740
Email: contact@aparatdentarinvizibil.ro